محصولات مایکروسافت

محصولات مایکروسافت، آنچه از این برند محبوب انتظار میرود خلق آثاری ارزشمند و تاثیرگذار در جبهه فناوری در سطح جهانیست، طبیعتا این کمپانی محدود به یک محصول خاص نیست بلکه طیف گسترده ای از محصول ها و خدمات را ارائه میدهد. که تمام این موارد به سه بخش اصلی ختم میشود 1.سخت افزار ها 2.نرم افزار ها و خدمات آنلاین 3.خدمات ابری
1. سخت افزار:
تبلتهای مایکروسافت:
تبلتهای مایکروسافت تحت برند Surface شناخته میشوند. این سری شامل انواع تبلتها، لپتاپها و دستگاههای هیبریدی (دو در یک) است که با هدف ارائه یک تجربه کاربری روان و کارآمد طراحی شدهاند.این تبلتها به ویژه محبوب کاربران حرفهای، دانشجویان و افرادی هستند که به دنبال ابزار مناسبی برای کار و خلاقیت میباشند.تا به امروز مدل های متعددی از این برند تولید و عرضه شده که عبارتند از:،Surface Laptop Surface Pro،Surface Studio Surface Go Surface Laptop StudioSurface Book
کنسولهای بازی(Xbox):
کنسولهای بازی Xbox یکی از محبوبترین تولیدات این کمپانی میباشد که توانسته نقش پر رنگی در صنعت بازیهای ویدیویی ایفا کند. این کنسول ها از زمان شروع به کار(2001) تا زمان حال در نسل های مختلف عرضه شده است که عبارتند از:
نسل اول ایکس باکس با نام Xbox، نسل دوم با نام های Xbox360/360S/360A نسل سوم با نام های Xbox One،Xbox One S، Xbox One X ، نسل چهارم با نام های Xbox series S، Xbox series X
لوازم جانبی:
این کمپانی در هر سطحی توانسته جز برترین ها باشد در تولید لوازم جانبی هم توانسته جز برترین ها باشد البته تعداد لوازم این کمپانی زیاد نیست برخی این لوازم جانبی عبارتند از:
- Microsoft Surface Pen: قلم دیجیتال برای دستگاههای سرفیس با فشارسنج و تاخیر کم.
- Microsoft Mouse & Keyboard: ماوس و کیبوردهای بیسیم و با سیم
- Microsoft Adaptive Accessories: لوازم جانبی قابل تنظیم برای افراد با محدودیتهای حرکتی
- HoloLens : عینک واقعیت ترکیبی (Mixed Reality) برای استفاده در صنعت، آموزش و پزشکی با قابلیت تعامل با محیط
- Surface Headphones – هدفونهای بیسیم با قابلیت حذف نویز فعال (ANC) و یکپارچهسازی با Cortana.
- و….

2.نرم افزار و خدمات آنلاین:
محصولات مایکروسافت فقط به سخت افزار محدود نیست بلکه توانسته در حوزه نرم افزار نیز جز برترین ها و در موارد بی رقیب باشد. برخی از این تولیدات عبارتند از:
سیستم عامل:
سیستم عامل ویندوز(Windows) نام آشنای محصول شرکت مایکروسافت که طرفداران بی شماری در سطح جهانی دارد که در نسخه های مختلف به مانند XP.7.8.10.11 و نسخه های قدیمی تر برای دستگاه های مختلف به مانند کامپیوتر، لپ تاپ، تلفن همراه ارائه شده است و همچنان از محبوب ترین سیستم عامل ها به شمار میرود.
نرم افزار های کاربردی:
نرم افزار قدرتمند مایکروسافت آفیس(Microsoft Office) برای کاربرد هایی اداری، مهندسی، خانگی و… مانند تایپ کردن، ایجاد یا ویرایش اسناد، محاسبات ریاضی، مدیریت ایمیل، مدیریت پایگاه داده و…. طراحی شده اند. امروزه استفاده از هوش مصنوعی پیشرفته در ابزارهای مختلف این مجموعه توانسته کارایی، صرفه جویی در زمان، جذابیت و…را افزایش دهد. از جمله نرم افزار هایی این مجموعه عبارتند از: Access ، Excel ، OneDrive ، OneNote ، Outlook ، PowerPoint ، Word ، Visio و…
بازیهای ویدیویی:
مایکروسافت طیف گستردهای از بازیها را در طول سالها منتشر کرده است، و بازیهای آنها را میتوان به چند دسته تقسیم کرد:بازیهای رایانهای (PC)، سری بازیهای Halo، سری بازیهای Forza، سری بازیهای Gears of War، سری بازیهای Minecraft، بازیهای مستقل و Indie، بازیهای کنسول Xbox تحت برند خود و…..
شبکه اجتماعی:
شبکه اجتماعی LinkedIn به کاربران اجازه میدهد تا به ارتباطات کاری بپردازند، مهارتهای خود را به نمایش بگذارند و به جستجوی فرصتهای شغلی بپردازند. این پلتفرم به کسبوکارها این امکان را میدهد تا با جذب استعدادها و استخدام نیروی کار مناسب به رشد خود کمک کنند.
پلتفرم مایکروسافت تیمز (Microsoft Teams):
یک پلتفرم همکاری و ارتباطات تیمی است که به سازمانها کمک میکند تا جلسات، چتها و اشتراکگذاری اطلاعات را مدیریت کنند. این نرمافزار به کاربران این امکان را میدهد تا در زمان واقعی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و پروژهها را بهطور موثر پیگیری کنند.
خدمات آنلاین پرداخت و سرویسهای Outlook.com و Bing :
سرویس پست الکترونیکی و مدیریت اطلاعات شخصی با نام Outlook.com به کاربران این امکان را میدهد تا به آسانی ایمیلهای خود را مدیریت کنند، تقویمها را تنظیم کنند و وظایف را پیگیری کنند.موتور جستجوی اینترنتی Bing به کاربران این امکان را میدهد تا اطلاعات، تصاویر، و ویدیوها را جستجو کنند. Bing با طراحی بصری جذاب و قابلیتهای منحصر به فردی مانند جستجوی صوتی و جستجوی تصویری به کاربران خود خدمات میدهد.
3.خدمات ابری:
محصولات مایکروسافت به این حوزه نیز نفوذ کرده است. مایکروسافت آزور(Microsoft Azure) یک پلتفرم ابری است که به کسبوکارها این امکان را میدهد تا زیرساختهای IT خود را در فضای ابری بسازند. این سرویس شامل محاسبات، ذخیرهسازی، و تجزیهوتحلیل دادهها میباشد. از دیگر سرویس ابری این برند محبوب، سرویس ابری Microsoft 365 است که شامل نسخههای آنلاین مجموعه آفیس و ابزارهای همکاری میباشد. این سرویس به کاربران اجازه میدهد تا از هر کجا به اسناد خود دسترسی داشته باشند و به طور همزمان با دیگران همکاری کنند